Meditatii

Motivul Bucuriei

**“Sărbători Fericite!” – “Crăciun Fericit!”**

Astfel de cuvinte auzim peste tot înainte de sărbătoarea Crăciunului. Pentru cei mai mulţi oameni, Crăciunul este sărbătoarea anului. În ciuda sau poate tocmai din cauza agitaţiei înfrigurate din timpul nostrum, ne dorim linişte cel puţin pentru zilele de sărbători. Dorinţa de a sărbători în linişte şi în armonie împreună cu familia este pe primul loc.

Dar de câte ori nu rămâne Crăciunul pentru mulţi, în ciuda exteriorului frumos, o sărbătoare a dorinţelor neîmplinite: o cameră caldă, scăldată în lumina lumânărilor, dar în adâncul  interiorului nu arde nicio lumină, este rece.

Cadouri frumoase, dar o inima goala! Hrană pentru stomac, dar sufletul este flămând! Da, de câte ori nu lipseşte bucurie adevărată şi pacea inimii, în ciuda străduinţelor de veselie şi armonie!

Dar de data aceasta, lucrurile se pot schimba! Să ne gândim în linişte pentru ce l-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său pe pământ. Care este motivul “bucuriei mari”, pe care îngerii au vestit-o noaptea păstorilor? Este faptul că S-a născut isus, “Mântuitorul”, prin moartea Căruia pe cruce fiecare om poate primi acum iertarea păcatelor sale. Cine primeşte prin credinţă astăzi acest cadou al lui Dumnezeu, va trăi această “mare bucurie”!

“…Nu vă temeţi: căci vă aduc o evste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul.” Luca 2.10

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button