ConcerteStiri

“Corala Gorjeană” – Biserica Penticostală Golgota, locul I

În data de 16 Decembrie 2010 a fost organizat un concurs la care au participat mai multe echipe de Corişti din Judeţul Gorj. Evenimentul a avut loc la Casa Armatei, iar Biserica Penticostală Golgota din Tg-Jiu, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al eforturilor depuse de corişti, la sectiunea  “Coruri miste de camera pe voci”, a caştigat locul I la “Corala Gorjeană”. Pe locul II s-a calificat Corul Profesorilor de la Liceul de muzica, iar locul III a fost ocupat de Corul “Orfeous” (elevii de la liceul de muzica, clasele IX – XII).

Felicitări Coriştilor de la Biserica Penticostală Golgota, şi în acelaşi timp dorim ca Dumnezeu să îi binecuvinteze pe toţi şi să îi răsplătească pentru efortul depus, fapt care au şi primit ceea ce au meritat.

În acelaşi timp dorim să încurajăm toate echipele de Corişti care au participat, şi mult success şi în următorii ani !!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button