Meditatii

Dificultatea Bogatului

Unul dintre cei mai bogaţi oameni s-a tot gândit ce să-I dea ficei sale ca moştenire. El a început prin a se gândi la bunuri  material şi a parcurs lista de sus până jos, dar le-a respinspe toate ca nefiind suficient  de sigure. În cele din urmă, omul s-a oprit la credinţă, ca singura moştenire sigură, pe care ar putea să o lase fiicei lui.

Iată o concluzie interesantă, mai ales ca El nu era un om credincios! Dar s-a ivit o dificultate: fiica nu putea primi credinţa ca moştenire. Pentru ca, credinţa să devină cu adevărat a ei, fiica trebuia să- şi-o aleagă ea însăşi.

Da, credinţa nu se moşteneşte de la părinţi! Credinţa nu este un vis omenesc sau o iluzie, ci o realitate. Credinţa este lucrerea lui Dumnezeu pentru noi. Ea ne transferă în “lumea” divină. Credinţa ne face o făptură nouă, ne recreează sufletul, curajul, înţelegerea şi toate celelalte feţe ale personalităţii noastre. Credinţa este unica posibilitate de primire a mântuirii effectuate la cruce de Isus Hristos. “Şi fără credinţa este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută”.    ( Evrei 11:6 )

“Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” Romani 10:17

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button