Articole

Ce te face fericit de Craciun???

Apocalipsa 22:14 „Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii, şi să intre pe porţi în cetate!”

Iată-ne ajuns la încă o Sărbătare a Naşterii Domnului şi mă îngrozesc de tot ce văd în jurul meu. Oameni nervoşi claxonând în trafic, înjurând, cozi peste tot, aglomeraţii de nedescris în supermarket-uri, agitaţie şi o atmosferă atât de apăsătoare în jur. Toţi aleargă grăbiţi pentru nevoile lor fizice. Şi vorba românului: „nu există Crăciun fără brad, fără porc şi fără haine noi”. Asta e tot ce conteaza pentru marea majoritate, să fie cu burta plină, să se îmbrace bine şi să se distreze. Dar oare câţi ştiu cu adevărat ce reprezintă această Sărbătoare a Naşterii Domnului? 2 Corinteni 8:9 „Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, cu toate că era bogat, s-a făcut sărac pentru voi, pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi”. El s-a făcut sărac pentru noi în ieslea Betleemului, ca noi azi să fim bogaţi, dar aici nu se referă la bogăţiile pământeşti. Aici e adevărata fericire a Sărbătorii…chiar dacă nu ai haine noi, chiar dacă nu ai bogăţii, chiar dacă abea te târăşti să mergi la biserică, chiar dacă toţi din jurul tău te părăsesc…tu să fii fericit cu Domnul. El e adevărata fericire, El e în centrul acestei Sfinte Sărbători, El este Sărbătoritul.

Apocalipsa, fericire este să am parte la pomul vieţii, nu la bradul dus în casă. Fericire este să am siguranţa mântuirii şi să ştiu că într-o zi voi fi cu El, unde nu voi mai fi bolnav, nu voi mai plânge, nu voi mai avea griji, nu voi mai suferi de frig şi nu-mi va mai lipsi nimic. Şi ferice de mine şi de tine dacă ne-am spălat hainele în sângele Mielului. Aceste haine sunt cu adevărat curate, sunt haine de sărbătoare!

Care este fericirea ta frate şi soră cum în preajma acestei minunate Sărbători? Ce te face să zâmbeşti? Ce te împlineşte? Să-ţi vezi copii cu tine la masă dar neavând garantată mântuire? O, nu aceasta nu e fericire, adevărata fericire este să ai copii cu tine în cer, mântuiţi. Ce te face fericit? Faptul că ai masa plină şi eşti sătul în căminul tău călduros? Gândeşte-te la câţi sărmani sunt pe străzi, în frig, flămânzi, fără ca cineva să-i ia în braţe cu iubire, fără să fie mângâiaţi. Atunci când îţi va păsa de ei vei găsi fericirea şi inima ta va fi plină de bucurie!

Eu vreau să zic precum psalmistul: Psalmi 73:28 „…cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale”. DOAMNE AJUTĂ-NE, AMIN!!!!

© www.crestintotal.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button