ExternePoliticSocialStiri

Unul dintre fondatorii Facebook, Chris Hughes, a lansat o reţea socială dedicată evenimentelor caritabile

Unul dintre fondatorii Facebook, Chris Hughes, a lansat, marţi, o versiune experimentală a site-ului Jumo, o reţea socială dedicată evenimentelor caritabile, care va ajuta ONG-urile din întreaga lumea să comunice.

“Împreună putem accelera ritmul schimbării în lume”, a declarat Hughes, pe blogul site-ului.

Hughes a fost unul dintre primii responsabili ai Facebook care a părăsit reţeaua de socializare. El s-a alăturat în 2007 echipei de campanie a lui Barack Obama.

“Este dificil să găseşti oameni inteligenţi care fac o muncă importantă în acele domenii care ne emoţionează. Eu sunt sigur că aceşti oameni există, dar nu pot niciodată să îi găsesc”, a declarat Hughes, explicând motivele pentru care a lansat Jumo.

Jumo, reţea pe care internauţii se pot înscrie şi de pe Facebook, funcţionează ca un motor de căutare a organizaţiilor de caritate care lucrează în diverse domenii (SIDA, cancer, apa potabilă, schimbare climatică, etc.)

Citeste intreg articolul pe Mediafax

Sursa: Flacăra Închinării

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button