AdolescentiFamilie

Miracolul de a fi femeie

Ce este femeia? O întrebare la care toți filozofii din lume n-au găsit încă răspunsul, ce sa mai spunem de bărbați. Dar tu ca femeie, știi ce presupune feminitatea ? Deși ne-am născut cu trup de femeie, nu asta ne face neapărat femei. Trupul de femeie nu e decât o poartă deschisă, o cale către explorarea adevăratei feminități. Unele femei se folosesc de această poartă, altele nu. Pământul este mama noastră cea de toate zilele și în fiecare clipă ne învață lecția bucuriei de a primi și de a crește cu dragoste ceea ce primim. Astfel, receptivitatea, grația, frumusețea, sensibilitatea, maternitatea, intuiția, creativitatea sunt trăsături ale puterii feminine care trebuie conștientizate, crescute și puse în valoare.

Femeia modernă, în goana ei după lupta pentru egalitate cu bărbatul, a uitat că e înzestrată cu un miracol inegalabil și anume acela de a fi diferită de bărbat. Din păcate multe femei sunt atât de preocupate să preia din atributele masculine, încât își pierd feminitatea și nu mai știu cine sunt cu adevărat.

Când eram mică și mă jucam cu acuarelele la orele de desen, eram foarte încântată să descopăr cum din amestecul a două culori iese o a treia culoare, de o nuanță diferită de celelalte. De pildă, atunci când amestecam galben cu albastru obțineam verde. În mod cert, atunci când femininul se îmbină cu masculinul dând naștere unui întreg, cantitatea (egalitatea) nu mai are nici o relevanță. Ce s-ar întâmpla dacă nu ar exista decât o singură culoare?

Din fericire, s-a „inventat” dragostea și sexualitatea pentru ca femeia să se descopere pe sine prin bărbat și bărbatul prin femeie. Pentru că în fiecare femeie există un bărbat interior și în fiecare bărbat există o femeie interioară. Atunci când te descoperi pe tine însuți atât ca femeie cât și ca bărbat, când cele două principii redevin un întreg, obții o nouă combinație : culoarea echilibrului.

Dacă Dumnezeu ar fi fost un pictor când a creat lumea, cu siguranță a pictat femeia și bărbatul folosind culori diferite, dar aceeași pensulă!

Preluat din >>> Lecții din viață, Adela Moldovan

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button