Meditatii

Casa din Cer

“În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aş, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.”  (Ioan 14:2)

Casa din Cer

Era o seară de noiembrie. Cădea un amestec de ploaie cu lapoviţă. Vântul sulfa şi era frig. Pe drumu treceau doi oameni. Preimul mergea fără palton, cu gulerul hainei ridicat. Îi era indifferent, căci nu avea un cămin. Al doilea drumeţ merge ape acelaşi drum şi pe aceeaşi vreme. El trebuia să-I facă faţă aceleiaşi furtuni, aceluiaşi noroi, aceleiaşi ploi cu lapoviţă. Dar el fredona un cântec şi mergea cu pas vioi. De ce? Nu departe de acolo zărea lumina casei sale.

A aveam sau nu avea un acoperiş deasupra capului este o problem majoră a omenirii. Dar a avea o casă în cer, un loc pregătit de Însuşi Mântuitorul este un adevăr peste puterea de imaginaţie a omului. Însă cel ce L-a primit pe Isus Hristos ca Mântuitor are această siguranţă a locului din cer. Credincioşii pot spune prin credinţă: “Ştim, în adevăr, că, dacă se desface casa pământească a cortului nostrum trupesc, avem o clădire în cer de la Dumnezeu, o casă, care nu este făcută de mână, ci este veşnică” (2 Corinteni 5:1)

Ai şi tu dragul meu cititor această bucurie; mergi cu paşi repezi şi fredonând un cântec  nou; Ai o astfel de casă, un astfel de loc în CER ?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button