DocumentareInterviuri

Pentru noi, femeile – Cazul disperat al familiei Furdui | Credo Tv

Interviu cu Familia Furdui

 

Un interviu realizar de Credo Tv cu familia Furdui, din Germania!

Despre familia Furdui: „Suntem Familia Furdui Petru (42) și Camelia Miclau (39)

Pe 26 aprilie, în jurul orei 11:20, au intrat 2 persoane în curte, au spus că e ceva grav cu băiatul nostru David (15), am spus că ne putem așeza în curte, dar au dorit să intre în casă. S-au prezentat că sunt de la protecția copilului și că sunt în legătură de mai mult timp cu David. David, Naomi (14), Estera (13) au fost deja luați de protecția copilului direct de la școală și au venit să îi ia și pe ceilalți: Natalia (12), Ruben (11), Albert (10) și Lea (1 an).

David a spus la școală că noi am bătut-o pe Lea amândoi, duminică, și David își face grijă pentru Lea și pentru frățiorii lui. Pentru asta au decis să ia copiii deoarece nu sunt în siguranță cu noi și din cauză că îi ducem des la biserică. Fetele au spus că au primit o disciplină în trecut.

Nu am crezut. Am spus: dar dați-ne o foaie să scriem cine a luat copiii, ora și motivul să avem și noi. Am întrebat și dacă putem să vorbim cu copiii mari. Fata Natalia a întrebat dacă poate să rămână acasă. I-au spus că nu are această opțiune, a plâns. M-a pus să fac bagajul la bebe… ceilalți să facă singuri. Am spus să vină poliția că nu e adevărat și au răspuns că în cazul acesta colaborarea cu ei va fi foarte dificilă și dacă lăsăm așa va fi bine pentru noi și copii. (între timp a ajuns și Petru de la serviciu).

Am întrebat ce trebuie să facem, unde să mergem că știm că avem drept și noi ca părinți să spunem cum stau lucrurile. Ne-au răspuns că nu trebuie să mergem la avocat sau la vreo instituție, doar să așteptăm că ei ne vor comunica ce este cu copiii.

Am întrebat dacă primim în scris repede situația asta? Au răspuns că da, că ei fac totul. Nu au întrebat pentru bebe ce lapte bea, ce biberon folosesc? Nu am fost anunțați de la școală, nimic, nicio informație nici de ei.

Au spus că Lea merge la familie maternală, iar ceilalți o să fie în grupe de câte 2 în instituție pentru copii (separați în 4 locuri diferite).

Mi-au spus că dacă spun că sunt bătută de soț pot rămâne copiii împreună cu mine, dar nu e așa ceva la noi. Nu am putut să pup nici pe bebe, nici pe ceilalți, că a venit o a 3-a persoană în casă, nu s-a prezentat, doar i-a băgat pe copiii Albert și Ruben în mașină repede, iar pe bebe l-a pus soțul meu în altă mașină cu Natalia.

Am primit o carte de vizită și de 2 ori pe săptămână putem să sunăm la ei să întrebăm cum sunt copiii. Dar ne-au indicat că ar fi bine să nu sunăm, ci să așteptăm până ne sună ei.

Ne-au spus că cel mai bine este să nu facem nimic, să fie bună comunicarea cu ei, că nu vor să vorbească cu nimeni, vecini, învățătorii de la școala copiilor. Citește mai departe pe dininimapentrutine.com

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button