Articole

Mergi in Pace

Marcu 5:25-34

Aici e o intrerupere care amana raspunsul rugaciunii.Parca vad nerabdarea lui Iair , cand Isus se opreste sa vindece aceasta femei; el ar vrea ca Medicul cel bun sa se grabeasca spre patuk fetitei sale.  Si in calea rugaciunulor mele se ridica piedici, care ma incearca greu. Doresc ca raspunsul sa vina imediat si sant nerabdator atunci cand Domnul nu se grabeste .

Dar aici e o intrerupere, care ii da Domnului un nou prilej . El face o minune binecuvantata pentru femeia care isi cheltuise toata averea pentru sanatatea ei. Pulsul sanatatii navaleste in venele ei si din aceasta clipa ea are o noua viata .Deci nici o boala nu e cu neputinta de a fi tamaduita de Domnul

Tot aceasta intrerupere, aduce o incredere noua . Iair inceteaza de a fi nerabdator cand vede puterea facatoare de minuni a lui Hristos . Inima sa se umple de speranta cand vede femeia vindecata . Tot astfel , Domnul vrea sa ma intareasca sufleteste, cand amana raspunsul la rugaciunile mele. De aceea trebuie sa ma incred cu totul in EL.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button