Meditatii

Puterea se arată prin folosire

Fizicianul Italian Volta (1745-1827)a făcut descoperiri în domeniul electricităţii. Într-o zi, când a vorbit în faţa unui grup de cercetători despre descoperirea celulei galvanice, I s-a spus: “Lichidul dumneavoastră este foarte ciudat, dar ce se  poate face cu el?” – “Prin folosire îşi dovedeşte puterea”,  a răspuns Volta. Iar viitorul i-a dat dreptate!
La fel stau lucrurile cu Biblia. Prin folosire îşi dovedeşte puterea ei vie. În trecut, ea a schimbat istoria omenirii, iar astăzi are şi nouă să ne spună ceva. Ea este cartea cea mai mult tradusă şi cea mai răspândită. Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, poate schimba o viaţă în bine, dacă se primeşte vestea ei. Citirea Bibliei schimbă modul de gândire, curăţă conştiinţa, şi vei fi eliberat de păcatele tale. Aici găsim remedial divin pentru diverse suferinţe şi răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale omenirii.

Dar trebuie să o folosim, punând-o în practică, pentru a-şi dovedi puterea în viaţa noastră. Isus Hristos a comparat Cuvântul lui Dumnezeu cu o sămânţă, care poartă în ea viaţa divină. Dacă primim Cuvântul în inimile noastre, sămânţa începe să încolţească şi să aducă roadă. Cine ştie Biblia cu credinţă, ajunge în legătură cu Dumnezeu şi primeşte pace şi fericire, pentru că Dumnezeu este izvorul vieţii şi al păcii.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button