Articole

Despre Dragoste

Pavel s-a rugar ca dragostea frateasca sa creasca tot mai mult . El vorbeste de iubirea lor catre Dumnezeu si a unora catre altii catre toti oamenii .

Ce mareata  este iubirea crestina ! Ea leaga  inimile credinciosilor ontr-o legatura care nu se poate rupe . Ea desfiinteaza departarea. Pavel, in Roma, multumeste lui Dumnezeu pentru sfintii  din Macedonia.

Ce fericire sa fim si  noi madulare ale acestei familii, caci nu exista alta ce ea in viata de credinta . si ca si apostolul,sa ne rugam pentru fratii si surorile noastre.

Cat de frumos este caracterul crestin !El are lumina. Pavel vrea ca sfintii sa creasca in cunostinta si in pricepere. El are frumusete.

Pavel vrea ca inimile  fratilor sa fie curate si sincere. El are o slujba slavita. Pavel vrea ca ei sa fie plini de roadele neprihanirii.

Sa dorim pentru noi  si pentru aproapele nostru acest caracter plin de lumina, curat ca zapada si plin de dragoste pentru altii.

Cat de placut este cresterea crestina ! Pavel este incredintat ca  acela care a inceput aceasta lucrare in ei o va  duce la bun sfarsit.

Sfaturile omenesti sant de multe ori neispravite si trecatoare.Dar Domnul Isus Hristos isi  desfasoara lucrarea in cei ce sant ai SAI.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button