BisericaPersecutiiRugaciune

Libia: Islamiștii au dat foc unei biserici creștine

Libia: Islamistii atacand biserica
Libia: islamiștii atacând biserica

Persecuția creștinilor în Orientul Mijlociu a continuat vineri, cu cel mai recent atac în Benghazi, unde o grupare de islamiștii au incendiat o biserică în care creștinii egipteni s-au adunat. Atacul vine la doar o săptămână după ce aproximativ 100 de creștini din țara majoritar musulmană au fost arestați și torturați de către miliția islamică pentru răspândirea Evangheliei.

Un oficial de securitate din Benghazi susţine că forţele sale au reuşit să rețină atacatorii înainte de a putea face mai multe daune neplăcute.

Un deținut a murit recent la Tripoli, după ce a fost transferat de la o închisoare din Benghazi. Familia lui spune că a fost torturat până la moarte, dar oficialii de securitate insistă să spună că a murit din cauze naturale.

Un alt raport arată că patru străini acuzați de prozelitism rămân „în curs de investigare” în închisorile libiene. Potrivit Associated Press, deţinuţii sunt: un suedez-american, un sud-coreean, sud-african şi un egiptean.

Rugaţi-vă pentru creştinii din aceste teritorii ca Dumnezeu să-i întărească şi să le mărească credinţa.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button