ProiecteStiri

Proiectul Blythswood ShoeBox: Fă pe cineva să zâmbescă de Crăciun!

ShoeBox Project – Cutie de pantofi cu daruri de Crăciun

Societatea de Caritate Blythswood este o organizaţie creştină cu profil caritabil, ce şi-a propus drept scop ajutorarea fizică şi spirituală a celor aflaţi în nevoie.

O activitate remarcabilă a organizaţiei Blythswood este Proiectul ShoeBox, ceea ce înseamnă acordarea unui cadou de Crăciun împachetat într-o cutie de pantofi, celor aflaţi în nevoie.

Până la sfârşitul anului trecut, organizaţia a donat peste 10.000 de colete pe an, primite din străinătate (cu precadere din Scoţia). Începând din acest an dorim să continuăm acest proiect împreună cu oamenii din România, invitându-i să contribuie la pregătirea cutiilor cu daruri de Crăciun! Dorim să încurajăm şi pe cei care nu au posibilitatea de a face un pachet complet, să contribuie cu colectarea bunurilor cu ceea ce au ei de oferit.

Make Someone Smile this Christmas!

Fă pe cineva să zâmbească de Crăciun!

Daruri, dar pentru cine?

Darurile adunate de noi vor fi primite de oameni care provin dintr-un mediu financiar defavorizat, sau se află în spital (oncologie, pediatrie) în timpul sărbătorilor de iarnă şi au nevoie de iubire, încurajare şi sprijin în situaţia lor grea. Zona pe care se va extinde Proiectul este nu numai zona Clujului ci şi celelalte regiuni din România (ex.: zona Bacăului).

Acum şi ţie ţi se dă posibilitatea de a te implica în acest proiect ajutându-i pe alţii, făcându-le o bucurie în acest Crăciun.

Ca să ştii ce ai de făcut dă un click aici

Cutiile şi bunurile strânse le poţi trimite până la data de 15. decembrie direct la sediul nostru (407280 – Floreşti, Str. Avram Iancu, nr. 397, jud.: Cluj), sau la unul din centrele de colectare (centrul principal de colectare fiind Magazinul Second Hand Blythswood din Cluj-Napoca, pe Str. Memorandumului nr. 23/2).

Pentru a afla unde sunt punctele de colectare click aici

Când depui cutia ta la un punct de colectare, ai posibilitatea de a dona o sumă de bani (pusă într-un plic), necesară pentru transportul cutiilor către nevoiaşi.

Dacă eşti interesat(ă) de Shoebox Project şi ai nevoie de mai multe informaţii ne poţi contacta cu încredere la numărul de telefon: 0735-874746, sau scrie-ne pe mail: [email protected]

Sursa: Blythswood Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button