Meditatii

O realitate pentru fiecare

“Oricine crede în Mine, nu rămâne în întuneric.” Ioan 12:46

Când era tânăr, hindusul Abdus Subhan a fost un fanatic al religiei sale. El a fost însetat după Dumnezeu. Abdus nu a vrut numai să cunoască ceva despre Dumnezeu, ci a dorit să-L cunoască personal. De aceea s-a întors spre misticism. Dar nici aşa nu şi-a putut astâmpăra setea sufletească.

Într-o zi i-a fost împrumutat Noul Testament. Unii i-au spus că această carte este coruptă şi rea, dar el a fost cuprins de dorinţa nestăpânită să cunoască personal conţinutul ei. Citind, s-a convins de realitatea cărţii descoperindu-L în acelaşi timp pe Isus Hristos, Mântuitorul. Dar a-L urma pe Isus nu a fost un lucru uşor pentru Subhan. A trebuit să înfrunte injuriile şi afronturile oamenilor. Totuşi, acestea nu l-au oprit. Iată ce a scris el mai târziu: “Acceptând creştinsmul, am acceptat să fiu condus de Acela care este în stare să schimbe viaţa noastră, să ne întărească în slăbiciuni. El m-a ajutat să biruiesc tot ce îmi distrugea mai îainte viaţa. El mi-a dăruit pacea inimii şi harul unei vieţi glorioase. El mi-a asigurat <<dreptul de cetăţenie>> în cer, căci creştinismul înseamnă de fapt Hristos şi a deveni un creştin înseamnă să trăieşti o viaţă în strânsă legătură cu El.”

Transformarea vieţii este una din dovezile cele mai puternice ale faptului căci credinţa în Isus Hristos este o realitate. Cunoaşte şi cititorul această realitate în viaţa sa?

© Sămânţa Bună

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button