Editoriale

Prezența lui Dumnezeu

Autorul Psalmului 27 se concentrează în mod intenționat pe unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre spirituale. De-a lungul Scripturii, aflăm despre importanța prezenței lui Dumnezeu.

În prezența lui Dumnezeu găsim putere și speranță (Psalmul 27:1). Tot în prezența lui Dumnezeu dușmanii noștri își pierd puterea asupra noastră (Psalmul 27:2-3).

În Psalmul 27:4 autorul Psalmului își exprimă dorința de a locui în casa Domnului, de a privi la frumusețea lui Dumnezeu și de a fi în prezența Lui în templu. În Vechiul Testament, prezența lui Dumnezeu era în primul rând în templu. Dar petrecând timp cu Dumnezeu, psalmistul a găsit speranță și restaurare pentru sufletul său.

Datorită lui Isus, prezența lui Dumnezeu nu mai este limitată la templu. Prezența Lui ne este disponibilă acum prin Duhul Sfânt care locuiește în credincioși. Acum avem acces la prezența lui Dumnezeu în orice moment.

Precum scriitorul Psalmului își dorea să locuiască în prezența lui Dumnezeu, așa și noi ar trebui să ne dorim să fim cu Dumnezeu cât mai mult. În prezența lui Dumnezeu găsim speranță, bucurie, frumusețe și restaurarea sufletelor noastre obosite.

Este important să petrecem timp cu Dumnezeu în fiecare zi. Putem face asta citind Scriptura în mod regulat și reflectând la ceea ce citim. Putem, de asemenea, să petrecem timp în rugăciune, vorbind cu Dumnezeu despre ce se întâmplă în viețile noastre. Un alt mod de a petrece timp în prezența lui Dumnezeu este pur și simplu să fim conștienți că El este cu noi în sarcinile noastre zilnice, în fiecare zi.

sursa: yourversion (Bible)

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button