Articole

Minunile Naturii

Când cerul se întunecă şi ploaia începe să cadă, când tunetul răsună şi fulgerul luminează, te opreşti vreodată să te întrebi cine face să se întâmple acestea? Te întrebi vreodată de ce soarele străluceşte înfiecare zi? Cine face fiecare fulg delicat de nea sau gheaţă fină, străvezie, de pe baltă? Numai Dumnezeu poate să controleze vremea.

Mutimea păsărilor este iarăşi iumitoare. Ele sfidează cu uşurinţă legea gravitaţiei zburând iute şi cu iscusinţă.

Păsările diferă între ele în ce priveşte forma şi dimensiunile, de la vulturul uriaş până la cea mai mică pasăre colobri.

De asemenea, păsările sunt de toate culorile. Unele sunt foarte frumoase. Numai Dumnezeu a fost în stare să creeze aceste fiinţe uimitoare.

El a creat miile de plante. Copacii mari, florile frumoase, buruienele, plantele marine, legumele şi multe altele au fost create de Dumnezeu.

El a creat minunile iernii. Chiciura alba în dimineţile geroase, zăpada care cade cu gingăşie sau care este viscolită sau promoroaca ce cade cu formele ai – toate sunt create de Dumnezeu.

Dacă ai fost vreodată pe malul oceanului, ai văzut cum spumegă şi vuiesc valurile uriaşe. Ele nu se liniştesc niciodată. Cine altul, în afară de Dumnezeu, ar putea păstra valurile în continuă mişcare în ocean? Cu siguranţă nimeni, doar Domnul nostru Isus Hristos, care este sSuveran şi drept în toate.

Dumnezeu a creat iarna, primăvara, vara şi toamna. Anotimpurile vor continua să îsi menţină mereu acelaşi curs în natură cât va exista pământul, în ciuda faptului că omul vorbeşte azi de încălzirea global.

Văzând cât de măreţ este Dumnezeu, haideţi să nu încetăm niciodată să-I aducem laudele şi închinarea noastră. Numai El le merită.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button