Articole

Un cantec din Valea Plangerii

Atunci cand depinzi in totalitate de Dumnezeu si cand viata ta este in mana Lui, primele lucruri care ti se intampla e ca evenimentele care au loc in viata ta nu se aseamana in nici un fel cu restul lumii.

Dependenta de Dumnezeu poate consta in zdrobire, in suferinta.Te va frange! Te va indoi! Iti poate transforma viata total! Vor fi rani, vor fi lacrimi, piedici, pierderi…renuntare, dar nimic nu se compara cu odihna din bratele puternice ale Creatorului!

Doi pictori au realizat fiecare cate o lucrare cu tema pacea.Unul dintre ei a exprimat ideia printr-un apus de soare in valurile linistite ale marii, iar dedesubt a scris “Pacea”. Celalat a desenat o mare involburata , furtuna, tunete, iar in mijlocul acestui haos o stanca neclintita si in partea de sus intr-o scobitura, un porumbel alb cuibarit in siguranta, asteptand sa treaca furtuna.Dedesubt scria ” Pacea”.

Noi nu putem opri furtunile din jurul nostru, dar ne putem adaposti in bratele Lui Isus, prin credinta!

“Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. ” Ioan 14:27

Lumea e nedreapta. Dumnezeu este drept!Piedicile pun un zid de despartire intre noi si dorinta de a trai o viata curata! Iti fura bucuria, iti accelereaza rabdarea, iar dorinta ta de a-L lauda in orice vreme devine imposibil. De ce sa dispretuiesti incercarile? De ce sa te uiti la valuri si nu la Domnul? Merita osteniala ta de a face lucrurile sa merga mai bine? Ai uitat ca in spatele tau un Dumnezeu maret te supravecheaza? El uramareste planul Sau cu tine, nu confortul tau! Mergi la brat cu Isus Hristos. Ce poate sa iti faca lumea?

“Doamne intareste duhul meu, aici nimeni nu ma poate atinge!”

Nu conteaza ca vin pietre spre mine, eu vad cerul deschis si pe Isus stand la dreapta Lui Dumnezeu.[Fapte 7:56] .Cu toate acestea stiu ca ma iubesti, chiar daca nu areti in aceste perioade. Acesta e stilul Tau!

De ce m-ar opri acesta lume pierduta sa glorific numele Celui Atotputernic? Cum sa nu laud frumusetea Slavei lui Dumnezeu? Cum sa nu ma inchin acestui scump Rascumparator al inimii mele? Iubirea Sa o simt cand ma gandesc la ranile care au fost facut pentru salvarea mea. Bunatatea Celui Preainalt ma duce in fata tronului. Nimic nu se compara cu dorinta de a atinge inima Ta, puritatea Ta, in inchinare!

“…cu Dumnezeul meu sar peste un zid intarit.El imi face picioarele ca ale cerboaicelor si ma aseaza pe inaltimile mele.”[Psalmul 18: 29b,33]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button