Articole

Viața e frumoasă!

“Ținta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun și dintr-o credință neprefăcută.” 1 Timotei 1:5

Viatț e frumoasă! Încă de la inceput, Dumnezeu a dorit ca viața să fie astfel! Dragostea e culoarea vieții! Ea ne-a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt.

Dumnezeu ne-a iubit înainte ca noi să Îl cunoaștem. Ce dragoste! De aceea noi Îl iubim din toată inima, din tot sufletul și din tot cugetul nostru, iar pe aproapele nostru ca pe noi înșine. Însă dragostea să vină dintr-o inimă curată, pură, care nu se gândește la rău, cu un gând bun, căutând zidirea și nu dărâmarea, și cu o credință neprefăcută.

Murind pe cruce, Isus Cristos a făcut un act de dragoste pentru a aduce fericire, pace, puritate și frumusețe în viața mea și a ta! Iertarea care ne-a fost dată la Golgota e factorul pentru care viața are culoare! Acum, dar, rămân aceste trei: credința, nădejdea și dragostea: dar cea mai mare dintre ele este DRAGOSTEA!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button