Editoriale

Indemn şi făgăduinţă

Cat de usor ni se tulbura inima si cat de repede trecem de la o stare la alta! Nimeni sa nu se laude si sa spuna: ,,Eu  sunt tare, am o inima ca de granit, fiindca tocmai atunci cand te crezi mai tare, poate venii pe neasteptate  o veste care va dezlantui in adincul inimii tale o furtuna mai puternica decat capacitatea ta de rezistenta.
Sunt atatea imprejurari in viata care ne arata cat de slabi suntem si cat de usor, cat de repede ne tulburam! Venim acasa  si gasim un copil bolnav; ne spune cineva o vorba mai aspra si ne tulburam. Iti aduce posta un anunt: o paguba, o amenda, o citatie pentru a te prezenta la tribunal- si gata, furtuna se si dezlantuie in inima ta si incep sa se framante valuri, valuri de ganduri, iar pe deasupra nori de ingrijorari se se strang amenintator.
Ce-i de facut in asemenea situatii, cand se tulbura inima? In asemenea imprejurari se vede cat  de scumpa si cat de necesara este increderea noastra  in Domnul si Mantuitorul, care este mai mare si mai puternic decat  inima noastra si decat toate furtunile.
Ce minunat si la timpul sau sunt aceste cuvinte: ,,Sa nu vi se tulbure inimile!’’

“Să nu vi se tulbure inima…” Ioan 14.1

Sămânţa Bună – România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button