ExterneStiri

Un pastor din Birmania a fost ucis după ce a fost răpit sub amenințarea armei

Pastorul Tun Nu a fost văzut în viață ultima dată în seara zilei de 19 ianuarie 2019, atunci când era luat cu forța din propria casă. Un grup rebel înarmat l-a scos din casă, spunându-i pastorului că liderul lor voia să-l chestioneze. Pastorul Tun Nu era un misionar susținut de organizația Gospel for Asia (Evanghelia pentru Asia), slujind  într-o zonă de conflict din Birmania.

„A fost ucis împreună cu alte persoane răpite de o armată rebelă din statul Rakhine, o zonă a Birmaniei devastată de conflictul Rohingya. În timpul celor aproape două săptămâni în care pastorul Tun Nu a fost dat dispărut, poliția locală și armatele guvernamentale nu au reușit să-i dea de urmă”, a explicat organizația Gospel for Asia, într-un comunicat de presă.

„Vestea morții pastorului Tun Nu ne-a îndurerat inimile. Vă invităm să vă rugați împreună cu noi atât pentru soția și familia lui, cât și pentru biserica pe care o păstorea. Domnul să le dea mângâiere, pace și putere”, au fost cuvintele dr. K.P. Yohannan, fondatorul misiunii Gospel for Asia.

„Toți frații și surorile noastre din câmpul de misiune știu că merg acolo ‘ca niște miei în mijlocul lupilor’, așa cum ne-a avertizat Isus. Întocmai ca pastorul Tun Nu, ei sunt gata să-și dea viața, la nevoie, pentru a împărtăși marea dragoste a lui Dumnezeu cu cei care nu au auzit încă Vestea Bună”, a adăugat el.

Tun Nu era căsătorit și avea trei copii. Slujea ca pastor al unei biserici din statul Rakhine, în Birmania. În timpul celor 20 de ani în care a fost pastor, el a împărtășit necontenit dragostea lui Hristos cu mulți oameni și a înființat adunări.

Tradus de la sursa CBN News 

Sursă foto: CBN News

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button