Misiune

Veste bună înseamnă ”evanghelie” – Luminița Prisecaru, Etiopia

luminitaVestea bună ce o voi împărtăși este privitoare la permisul de muncă și de rezidență aici în Etiopia. Încă nu le-am primit dar am primit o scrisoare de la guvern prin care mi se acceptă dosarul. Aceasta înseamnă că mi-au acceptat Diploma celor 4 ani de școală biblică neacreditată în România. Acesta este un miracol datorat în întregime Harului Lui. Aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în rugăciune sau cu un gând bun.

echipa de traducatori (1)Dumnezeu, Domnul Secerișului, se pare că încă mai are planuri în mine și cu mine aici în Etiopia. Săptămâna trecută am terminat de verificat Evanghelia (Vestea bună despre Cristos) relatată de Marcu, împreună cu Mary, un consultant cu o experiență de aproape 50 de ani. Săptămâna aceasta am participat împreună cu cei 4 traducători precum și 4 revizuitori într-un atelier pentru găsirea termenilor cheie în traducerea Noului Testament în limba Ale, o muncă deloc ușoară! Vă trimit o poză cu o parte din echipa de traducători ce cred eu că e grăitoare!

Mai multe detalii…

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button