Stiri

Daniel Csaba Bereczki a murit într-un accident aviatic în Ungaria

646x404Daniel Csaba Bereczki este soţul lui Ile Stancu Bereczki, membră a formaţiei Cristocentric, o trupă de muzică foarte cunoscută în mediul evanghelic din România şi diaspora.

Accidentul aviatic în care a murit tânărul de 29 de ani din Timişoara a avut loc vineri seara, în apropiere de Budapesta. Potrivit portalului 24.hu, avionul de mici dimensiuni a decolat de pe aeroportul din Godollo, judeţul Pesta. Dispariţia de pe radar a aparatului de zbor, la bordul căruia se aflau pilotul şi inginerul român pasager, a fost anunţată în jurul orei 19.40, la aproximativ 20 de minute de la decolare. Potrivit sursei amintite, autorităţile ungare au intervenit cu mai multe echipaje şi un elicopter al Poliţiei pentru găsirea aparatului de zbor. Epava avionului a fost găsită sâmbătă dimineaţa, la aproximativ 12 ore de la prăbuşire. Atât pilotul, un croat, cât şi românul au murit pe loc.

Potrivit Simonei Micula, Csaba, aşa cum îi spun prietenii, trebuia să se întoarcă vineri seara din Ungaria. Când a văzut că nu reuşeşte să dea de tânăr la telefon, familia s-a îngrijorat şi a anunţat autorităţile maghiare, bănuind că s-a întâmplat ceva rău. Sâmbătă dimineaţa, familia a fost anunţată că tânărul a murit în accidentul de avion de lângă Budapesta.

Mai multe detalii pe adevarul.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button