Cazuri Umanitare

Ajutor umanitar pentru David Creţ

IMG-20160306-WA0004David Creţ, este un băieţel din Oraşul Sebiş, judeţul Arad, ce trece printr-o perioadă grea încă de la vȃrsta fragedă de 10 anişori.

Boala lui David a început cu cȃteva luni în urmă, manifestȃndu-se cu dureri la picioare, fiind considerate pentru început de părinţi, durezi din cauza dezvoltării copilului, pe parcursul creşterii. Durerile s-au intensificat şi au fost nevoiţi să apeleze la un medic care pentru început i-a prescris cȃteva medicamente dar fără vreun răspuns. Ajunşi într-un stadiu mai avansat au ajuns în spitale pentru investigaţii mai serioase.

După cȃteva investigaţii mai serioase, doctorii l-au diagnosticat pe micuţul David cu “chist tumoral osos”. În prezent David se află prin spitale, pentru tot mai multe investigaţii, şi pentru a vedea dacă răspunde la vreun medicament.

Pe această cale, dorim să lansăm un apel către public pentru un ajutor financiar în vederea sprijinului pentru băieţelul David.

Pentru cei care doresc să facă donaţiile, le puteţi face direct către familia lui David, mai exact către titularul de cont ANA CRET (mama băieţelului), în conturile IBAN:

  • Ron: RO65BTRL00201201U57973XX;
  • Valută (Eur): RO85BTRLEURCRT00U5797301;

De asemenea, mai multe detalii despre acest caz puteţi afla de la familia lui David, sunȃnd la numărul de telefon +40 754 401 255.

Vă mulţumim !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button