Meditatii

Noi speranţe, 2016

2016Am trecut şi de anul 2015, am lăsat în urmă amintiri, lucruri care poate ne-au zbuciumat, chiar poate lucruri frumoase, realizări şi multe altele.

Păşind în noul an, avem de multe ori speranţe şi dorinţe foarte mari care de multe ori visăm să se împlinească! Este bine să ne propunem aceste lucruri dar în condiţia în care toate acestea îl vor avea în centru pe Dumnezeu. Cȃt de minunat va fi cȃnd vom şti că primim îndeplinirea unor lucruri care îl au în centru pe Dumnezeu, şi mai presus Slava Lui pe pămȃnt.

Ca fiecare om, care în orice domeniu începe ceva nou, are speranţe mari, aşteptări de finalizare poate grandioasă, însă de multe ori rămȃnem dezamăgiţi.

Practicȃnd implicarea lui Dumnezeu în problemele noastre de zi cu zi, şi cerȃnd ajutorul Lui în cauzele noastre primordial şi spirituale, El va fi bucuros să intervină în ajutorul tău.

Haideţi să privim anul acesta ca pe o oportunitate bună de a ne lăsa călăuziţi de Dumnezeu în umblarea noastră şi în călătoria spre locaşul ceresc. Avem un an la dispoziţie în care vom putea să devenim mai buni creştini care se îndreaptă spre viaţa veşnică!

 

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button