Editoriale

Ouă roşii, cu inimi negre

oua rosiiOuă, iepuri, icoane, lacrimi false, biserici şi mănăstiri vizitate, acestea sunt lucrurile care caracterizează sărbătorile pascale în inima credincioşilor în zilele noastre.

Încercȃnd să pară credincioşi, oamenii fac pregătiri majore pentru a întȃmpina această sărbătoare şi atȃt de mult fast încȃt uită ceea c ear fi normal să creadă sau să facă.

Vedem mulţimea de supermarketuri care îşi fac reclame la produsele “pascale”, colorate în culorile atrăgătoare pentru a-şi scoate cȃt mai mult profit. Reţelele de televiziune, nelăsate mai prejos de piaţa în care profitul e pe primul loc, difuzează mulţimea de filme care au ca rol principal sărbătoarea pascală, chiar dacă de cele mai multe ori filmele sunt dezinformate biblic.

Cu ouă roşii, inimile negre, sărbătoarea trece şi oamenii se simt într-un fel mai aproape de Dumnezeu, dar fiecare în felul lor. De multe ori, credem greşit şi tradiţiile şi obiceiurile ne îndepărtează mai mult de realitatea biblică, şi de credinţa adevărată în Dumnezeu!

Suntem tentaţi să credem în lucruri trecătoare, facem lucruri care nu îşi au rostul, şi uităm cu adevărat ce înseamnă pentru noi sărbătoarea de paşte!

Valea plȃngerii în care trăim, umbra morţii care ne pȃndeşte la tot pasul, a întunecat minţile oamenilor în zilele noastre şi lumea bȃjbȃie în întuneric căutȃnd poate o lumină de scăpare.

Şi totuşi, lumina care luminează în întuneric se află chiar în inimile noastre. Căutȃnd adevărul, lumea ştie care este binele şi care este răul în lume. Dar de cele mai multe ori, căutăm să facem răul şi nu împlinim Scriptura.

Sarbătorile pascale, nu ar trebui să fie tradiţie sau obicei, ci aducerea aminte a patimilor Domnului nostrum Isus Hristos, care a murit pentru iertarea pacatelor noastre. Dar, crezȃnd în El, putem primi darul cel mai de preţ: Mȃntuirea!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button