ExterneRugaciune

Tragedia din Paris îi îndeamnă pe parizienii să deschidă Evanghelia

Prayer-BibleÎn urma atacurilor teroriste de săptămâna trecută, parizienii încearcă să se apropie mai mult de Evanghelie, iar acest lucru l-au observant lucrătorii creştini din Paris, care şi-au exprimat surprinderea observând că un număr crescător de parizieni sunt mai receptivi la Evanghelie şi mai frământaţi în discuţiile lor. “Putem simţi un fel de agitare”, a declarat un lucrător creştin din Paris, care a remarcat mai mult interes în discuţiile spirituale printre localnicii francezi, raporteaza Christian Teleghaph

Această nouă deschidere pentru Evanghelie, vine pe fondul atacului terrorist care au vizat birourile Charlie Hebdo, un ziar satiric secular renumit pentru reprezentările de desene animate care examinează şi defăimează orice este sacru.

Cu toate acestea, parizienii care prindeau ocazia de a discuta chestiuni spirituale cu lucrătorii creştini şi de a primi o Biblie în timpul efortului de mobilizare din această săptămână, au fost adulţii şi tineri. Lucrătorii creştini cred că această ocazie este un moment oportun de a vorbi parizienilor despre Dumnezeu şi totodată, se roagă ca această deschidere a parizienilor pentru Evanghelie să fie benefică generaţiei viitoare care tocmai se ridică.

Credincioşii locali se roagă ca Dumnezeu să vindece Franţa, iar acest lucru încurajează comunitatea creştină să lase răzbunarea în mâna lui Dumnezeu!

Lucrătorii creştini din Paris cer ajutorul în rugăciune, în timpul în care ei încă încearcă să îl vestească pe Hristos. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să deschidă inimile parizienilor şi să îl accepte pe Hristos în viaţa lor.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button