Cazuri UmanitareStiri

Ajută o mamă cu patru copii să aibă lemne pentru foc

mama4copii4 copii impreuna cu mamica lor risca sa ramana in frig in aceasta iarna. Doamna Adriana, mama acestor copii nu are loc de munca, doar ocazional mai castiga un banut maturand scari de bloc. Sunt zile cand nu au ce manca, singura lor scapare este cantina din oras (Oravita, jud. Caras Severin) unde primesc gratuit o masa pe zi. Singurul lor venit este alocatia copiilor din catre trebuie sa isi plateasca intretinerea la bloc si ce le mai ramane sa cumpere mancare. Anul trecut aceasta familie a primit din partea noastra o soba de foc cat si lemnele de foc. Mama acestor copii nu are cum, doar din alocatia copiilor sa isi permita sa cumpere lemne de foc pentru aceasta iarna, care ajung la 1 000 lei (250 de euro). Blocul in care locuiesc este foarte friguros pentru ca este din beton. Nu putem ramane indiferenti fata de acesti copii! Facem un apel de suflet la toti cei care pot si doresc sa ajute aceasta familie. Dorim sa le cumparam cat mai repede posibil lemnele de foc in valoare de 1 000 lei (250 de euro) cat si alimente cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Cei care doresc sa ajute aceasta familie, va rugam sa ne contactati pe email: [email protected], telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833. Asociatia noastra se va ingriji de cumpararea, taierea si depozitarea lemnelor.Cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa accesati meniul de mai sus ,,DONEAZA”. Intreaga actiune de ajutorare va fi video. Dupa rezolvarea acestui caz umanitar vom reveni cu un material video si mesajul video a acestei mame pentru toti cei care ati ajutat-o. Mai jos va prezentam un material video cu apelul acestei mame catre toti cei care pot si doresc sa o ajute.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea lemnelor de foc pentru cei 4 copii, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

  1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:
  • IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
  • IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
  • COD SWIFT:RNCBROBU

 

  •  Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
  • Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
  • Code Swift: RZBRROBU

Cu respect
Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button