ExterneStiri

Noi răpiri în Camerun

Ȋn timpulCamerun atacurilor asupra oraşelor din nordul extrem al Camerunului, în acest week-end, un raport primit de la Open Doors relatează că presupuşii membrii ai grupării Boko Haram au ucis şi au răpit un număr necunoscut de persoane, raportează MNN.

Printre persoanele răpite, se află şi Pastorul Kesvere Jean  Marcel, un misionar aparţinând Bisericii Luterane din Blangoua, un oraş în apropiere de graniţa Ciad.

Martorii oculari au raportat că şi doi soldaţi au fost răpiţi împreună cu victimile grupării. Ȋntr-un alt atac, militanţii au luat cu asalt şi oraşul Kolofata, la aproximativ 350 km la sud de Blangoua.

Din alte rapoarte mass-media, se pare că printre răpiri se află şi soţia împreună cu servitoarea acesteia, a viceprim-ministrului Amadou Ali.

Un ofiţer de comunicaţii a declarat la radioul de stat, că “au avut loc lupte grele în zona respectivă între militanţii nigerieni şi armata Camerun”.

Preluat de la sursa: Christian Telegraph

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button