Persecutii

Laos: O mamă îşi evacuează copiii din cauza credinţei lor în Cristos

Un frate şi o soră din Laos au fost recent expulzaţi din casele lor din cauza credinţei lor în Cristos, raportează Vocea Martirilor (VOM), Canada.

Fiul şi fiica, în vârstă de 18 şi respectiv 20 de ani, au fost acuzaţi pentru boala extremă a mamei lor. Bătrânii satului au susţinut că spiritele au fost nemulţumite din cauză că cei doi creştini au fost în casă.

Fratele mai mare al celor doi creştini chiar a încercat să-i convingă să renunţe la credinţa lor în Cristos, ca în felul acesta mama lor să se vindece. Când cei doi fraţi credincioşi au refuzat să o facă, mama bolnavă i-a acuzat pe cei doi de faptul că îl urăşte pe fratele lor mai mare. Ea le-a aruncat bunurile din casă şi le-a spus să plece.

Cei doi fraţi s-au mutat imediat într-un sat creştin, unde au auzit Evanghelia iniţial, în care au fost primiţi cu braţele deschise, potrivit VOM.

Rugaţi-vă pentru cei doi creştini viteji care au fost constrânşi de familia lor, pentru dragostea faţă de Cristos. Rugaţi-vă ca ei să aibă oportunităţi de a împărtăşi mesajul lui Isus cu familia lor.

Laos este format din doar 1.9% credincioşi evanghelici, conform Proiectului Iosua. Lista de Observaţie Globală a Open Doors plasează Laos ca fiind  cea de-a 12-a naţiune înrăită în persecuţia contra credincioşilor din toate naţiunile de pe glob. Există o lungă istorie a evacuărilor şi a altor persecuţii din întregul Laos, în special în ultimii ani.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button