ExterneStiri

Studiu pentru tineri şi familii tinere cu Emil Bartoş la Viena

afis_un_gram_de_prevenires_emil_bartos_20_22_01_2014_websiteBiserica Elim organizează trei zile de studiu biblic pentru zilele de 20, 21 și 22 ianuarie – adică, luni, marți și miercuri – de la orele 19:00. Îl vom avea invitat pe fratele Emil Bartoș, profesor de teologie în România, care va ține trei studii cu următoarele subiecte:

CINE SUNT și CE CRED? (Luni seara)

Un studiu din cartea Eclesiastul pentru începutul de an, care să ne ajute în a ne consolida credința și a ne face ordine în priorități. De ce ești confuz? De ce ai mereu îndoieli? Cum poți să ieși din depresie? Acest studiu te va ajuta să ieși din confuzie și îndoială pentru a ști cine ești, de unde vii și încotro mergi!

PE CE LUME TRĂIEȘTI? (Marți seara)

Despre INVAZIA TEHNOLOGICĂ ȘI GOLIREA SUFLETEASCĂ – un studiu care va analiza pericolele lumii virtuale asupra sufletului. Știi tu mamă și tată ce impact are ecranul televizorului sau al computerului asupra dezvoltării creierului copilului tău? Cât timp dai pentru suflet și cât timp dai internetului? Nu cumva te-ai pierdut în lumea virtuală? Vrei să știi cum să previi aceste pericole? Acest studiu îți va arăta că ai la dispoziție câteva discipline spirituale care să te ajute.

ȘI CE DACĂ? (Miercuri seara)

Un STUDIU ASUPRA RELATIVISMULUI MORAL ȘI ETIC. Tot mai mulți tineri trăiesc în imoralitate sexuală unii cu alții. Tot mai multe familii tinere divorțează. Sunt tot mai puține familii, tot mai multe concubinaje. Cineva caută să schimbe valorile sănătoase și stabile ale familiei și bisericii. Acest studiu va descoperi capcanele gândirii postmoderne și te va învăța cum să ai o gândire creștină sănătoasă.

Sunt invitați la aceste studii în special tinerii și familiile tinere. Studiile vor avea la final și un timp de întrebări și răspunsuri.

Mai multe detalii gasiti pe www.elim.at

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button