Documentare

IDSICM – Imnuri de slavă în cinstea Mântuitorului – ediţia 1

imnuri de slavaCu ocazia Sărbătorii Nasterii Mântuitorului Isus Hristos răsună pretutindeni imnuri si colinde spre slava Celui ce s-a născut în ieslea Betleemului.

O seara speciala in care au fost aduse Imnuri de slava in cinstea Mantuitorului a avut loc pe data de 21 Decembrie 2013 in Biserica Penticostala ELIM din Viena, Austria.

Aceste imnuri mărete au fost prezentate de Corul de tineri al Bisericii ELIM – Viena, de diferite grupuri muzicale si deCatalin & Ramona Lup (Biserica Penticostala Adoratio din Floresti/Cluj), care au fost invitati la acest eveniment.

Un “Bun venit” la eveniment a fost adresat participantilor din partea Pastorului Ionel Vlas, Pastor principal al Bisericii Penticostale ELIM – Viena.

“O noapte preasfintită“ sunt întitulate versurile poeziei – prezentate de Samuel Dem – în care ne-a fost descris evenimentul unic si cu totul deosebit din istoria omenirii.

Mesajul Evangheliei care l-a  avut  în atentia lui pe Sărbătoritul Isus Hristos a fost rostit de Pastorul Florin Ianovici(Pastor in Biserica Penticostala Betel – Bucuresti).

Moderatorul evenimentului a fost Denis Roteliuc, slujitor in Biserica Penticostala ELIM – Viena.

Mai multe detalii gasiti si pe: www.elim.at

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button