DevotionaleEditoriale

Sunt bogat! Dar unde?

comoaraCu siguranţă, orice om fiind întrebat nu cred că ar răspunde că şi-ar dorii să fie un sărac lipit pământului. Totuşi, tendinţa multora este de a avea din ce în ce mai mult pe acest pământ. De multe ori ne dorim să avem lucruri şi obiecte care nu ne-ar fi de niciun ajutor, ba din contră ne duc la căderea noastră spirituală.

Ca şi creştini, copii ai lui Dumnezeu, găsim scris în Sfânta Scriptură că iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor (1 Timotei 6:10). Ne obişnuim să spunem că ne îngrijim de strictul necesar, şi truda noastră se axează din ce în ce pe mai mult lucrul pământesc, ajungând să ne distanţăm de Dumnezeu, nu ne mai hrănim spiritual, şi viaţa noastră, relaţia noastră cu Dumnezeu se stinge treptat cu cât mai mult concentrarea noastră va fi pe lucrurile pământeşti.

Cuvântul lui Dumnezeu, ne învaţă să nu fim lacomi de averi pământeşti, însă, să dorim să ne strângem comori acolo în locul unde El (Dumnezeu), ne aşteaptă.

A fi bogat în Dumnezeu şi a-ţi strânge comori veşnice, sunt faptele de credincioşie pe acest pâmânt: umblarea în sfinţenie, credinţa neclintită în Dumnezeu, dragostea, răbdarea, suferinţa pe nedrept, faptele bune adresate celor din jurul nostru şi multe altele care ne conduc şi ne călăuzesc viaţa noastră înspre Ȋmpărăţia lui Dumnezeu.

Ca şi meditaţie pentru cititori doresc să vă întrebaţi: “Sunt oare bogat în Dumnezeu?”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button