EvenimenteStiri

Fotoreportaj botez Nou Testamental la Biserica Penticostală Speranţa, Sterpoaia, Gorj

SONY DSC

Ziua de 17 martie 2013 a reprezentat pentru Biserica Speranţa din localitatea Sterpoaia, Gorj, o zi de sărbătoare atât pentru Biserică, cât şi pentru întregul sat.

Inaugurată în luna aprilie 2012, Biserica Penticostală Speranţa a sărbătorit azi (17.03.2013) primul botez Nou Testamental după aproape un an de zile de eforturi şi evanghelizare în localitatea Sterpoaia.

Aşadar, ca urmare a proclamării Cuvântului lui Dumnezeu în Sterpoaia, 5 suflete au fost decise pentru a face pasul spre Ȋmpărăţie, încheind un legământ în apa botezului.

Vezi foto pe Gorjul Evanghelic [www.gorjulevanghelic.wordpress.com]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. ma bucur sa vad ca Domnul da biruinta prin duhul sfant,Domnul sa lucreze ancontinuare an biserica locala SPERANTA-STERPOAIA,binecuvantari cerestiu TICA si Domnul sa te antareasca ancontinuare la lucrarea ce te-a chemat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button