DevotionalePovestiri cu Talc

Taie frânghia!

Se spune despre un alpinist, care, disperat să cucerească Aconcagua, şi-a început escaladarea după ani de pregătire. Dar îşi dorea gloria doar pentru el însuşi, de aceea plecă singur. Începu să urce şi se făcea din ce în ce mai târziu. Nu se pregătise pentru camping, ci a decis să continuie urcuşul. Curând se întunecă…

Noaptea căzuse greoi la o altitudine foarte mare. Vizibilitatea era zero. Totul era negru. Nu era nici lună, iar stelele erau acoperite de nori. În timp ce escalada o creastă la aproape 100 de metri depărtare de vârf, alunecă şi căzu. Căzând rapid n-a putut să vadă decât pete negre care treceau pe langă el. Simţi o senzaţie puternică cum ar fi supt de gravitaţie.

Continua să cadă… iar în acele moment agonizante îi trecură prin minte amintiri bune şi rele. Se gândea că sigur va muri. Dar apoi a simţit o zdruncinătură care aproape că îl despărţi în două. Da!!! Ca orice bun alpinist, se asigură cu o funie lungă legată în jurul taliei.

În acele momente de tăcere, suspendat în aer, nu a mai avut altă opţiune decât să strige: “AJUTĂ-MĂ, DOAMNE “ ,“AJUTĂ-MĂ!”

Dintr-o dată auzise o voce adâncă din ceruri: .. “Ce vrei să fac?”

“SALVEAZĂ-MĂ!”

 “Chiar crezi că te pot salva?”

“Bineînţeles, Domnul meu.”

“Atunci taie franghia care te ţine!”

A urmat un alt moment de tăcere şi nemişcare. Omul se tot ţinea strâns de frânghie. În următoarea zi, echipa de salvare găsi un alpinist îngheţat ţinându-se strâns de o frânghie…

LA DOI PAŞI DE PĂMÂNT!!!

——————————————————————————-

Dar tu? Cât de mult te încrezi în acea funie? De ce nu-i dai drumul?

Îţi spun, Dumnezeu are lucruri mari şi minunate pentru tine.

TAIE FRÂNGHIA ŞI ÎNCREDE-TE ÎN EL PUR ŞI SIMPLU!

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button