MarturiiSanatateStiri

Un tânăr din Nebraska, în nevoie de un transplant de inimă, are în schimb parte de o refacere „miraculoasă”

Student la farmacie, Michael Crowe, de 23 de ani, a mers la un spital din Omaha, în august, cu o inflamare a muşchiului inimii.

Tânărul, suferind de o infecţie în sânge, îi uimeşte pe doctori după ce trece printr-o refacere „miraculoasă” în care inima lui nefuncţională s-a vindecat singură.

Crowe a fost internat în spital cu 3 săptămâni în urmă, suferind din cauza unui virus care a dus mai apoi la malfuncţionarea inimii.

Doctorii încă nu au niciun răspuns medical despre cum a învins Michael Crowe o boală care i-a făcut inima să cedeze. Familia sa crede în buna îngrijire medicală şi în rugăciune.

Michael a fost trimis la un spital din Omaha la mijlocul lunii august, unde a fost diagnosticat cu miocardită acută sau inflamarea muşchiului inimii. Simptomele lui Crowe au început ca o răceală, înrăutăţindu-se rapid, a declarat familia sa.

Din pricina inactivităţii inimii sale, şi celelalte organe au început să nu mai funcţioneze corect. A fost diagnosticat cu infecţie a sângelui, fiind conectat la aparate pentru funcţionarea inimii şi a plămânilor, şi necesitând transfuzii de sânge zilnic. Doctorii îi dăduseră 30% şanse de refacere.

Familia lovită a lui Crowe l-a trecut pe o listă pentru transplant, temându-se că aceasta era singura lui şansă de supravieţuire.

De Ziua Muncii (în SUA), rugăciunile lor s-au îndeplinit, dar au fost curând înăbuşite atunci când doctorii le-au spus că au găsit o inimă pentru transplant, dar credeau că Michael era prea bolnav ca să o primească.

„Bucuria noastră „Da, există o inimă !” s-a transformat în devastare”, a spus sora lui, Christy Crowe.

Dar la doar câteva ore după, una dintre doctoriţele lui  Crowe, Dr. Eugenia Raichlin, a observat că tensiunea arterială a tânărului creştea singură.

Ceea ce s-a întâmplat mai târziu a fost o succesiune rapidă de îmbunătăţiri, în timp ce corpul său începea să lupte contra infecţiei sangvine.

Nimeni nu ştie sigur cum s-a întâmplat, dar doctorii spun că inima lui a început treptat să funcţioneze din nou.

 În această lună, mai devreme, tubul său respirator a ieşit sănătos, iar un RMN al inimii sale nu a găsit leziuni permanente sau cicatrici.

 „Noi credem că acesta este un miracol”, a spus Dr. Raichlin.

 Familia lui Crowe este de acord.

„Într-adevăr este o minune medicală”, a declarat mama băiatului. „Îngrijire medicală excelentă şi, cred eu, puterea rugăciunii.”

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button