Mesaj BiblicVideo

Cum biruiesc ispita?! – Vlad Breana

La ce îmi folosește să știu răul pe care mi-l poate produce un lucru, dacă ori de câte ori intru în contact cu acel lucru sunt grav rănit? La ce folos îmi este să știu totul despre ispită, dacă mereu și mereu sunt biruit de ea? Este de dorit să știu despre pericolul care mă pândește, dar de un mare folos îmi este să știu cum să lupt să nu fiu rănit, cum să fac să ies biruitor! Teoria ca teorie este bună, cei drept, dar practica… este cea care în cele din urmă contează cu adevărat.
În continuare, vă propun 5 arme puternice, pe care le putem folosi pentru a birui ispita. În mod practic vom vedea cum poate fi biruită ispita, oricât de puternică ar fi ea. Indiferent de ispita care te necăjește și te înfrânge, ea poate fi biruită, numai să pui în practică ceea ce Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu ne învață!
Iată cum biruim ispita:

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button