ExternePoliticStiri

Senatul Oklahoma apără căsătoria

Alăturându-se reacţiei împotriva anunţului public al preşedintelui Obama privind susţinerea sa pentru căsătoria homosexuală, în statul Okhaloma a votat o majoritate covârşitoare în favoarea unei rezoluţii ce reafirmă definiţia unei căsătorii ca o uniune între un bărbat şi o femeie, raportează Life Site News.com.

Căsătoria de aceeaşi orientare sexuală este interzisă constituţional în stat, în virtutea unui amendament care a primit aprobarea a 75% dintre votanţi. Rezoluţia săptămânii trecute, ce reafirmă poziţia de stat, a fost adoptată de o marjă la fel de largă, cu 40 din 48 senatori care au votat în favoarea măsurii.

“Cetăţenii noştri au vorbit tare şi clar în privinţa acestei probleme atunci când au votat includerea definiţiei căsătoriei în Constituţia statului”, a declarat preşedintele Senatului, Clark Jolley, cel care a înfăptuit rezoluţia. “Rezoluţia 62 a Senatului  reafirmă că cetăţenii noştri, şi nu altcineva, fac acest apel pentru Oklahoma.”

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button