ArticoleMesaj Biblic

Triunghiul bermudelor ȋn viața realӑ

Cred cӑ majoritata dintre dumneavoastrӑ știți ce este “triunghiul bermudelor”, sau ați vizionat tot felul de documentare ȋn ceea ce privește acest “fenomen”.
Bineȋnțeles, atâta timp cât existӑ tot felul de controverse ȋn ceea ce privește fenomenul acesta, oamenii au ȋnceput sӑ ȋși spunӑ propriile idei. Unii numesc acest fenomen “Marea diavolului”, alți spun cӑ este vorba despre o forțӑ a “extratereștilor”, alții dau vina pe fenoemnele naturii care se joacӑ cu omul, alții ȋntr-un fel și așa șirul merge mai departe.

Pentru cercetӑtori, și pentru cei mai iscusiți marinari, triunghiul bermudelor reprezintӑ o ispitӑ, care ȋi impinge de la spate sӑ meargӑ sӑ descopere fenomenul. Unii scapӑ de ispitӑ, iar alții, lӑsați sӑ fie conduși de propriul instinct, se avântӑ ȋn descoperiri. Cum se știe, 90 % din rezultate sunt tragice din cauza disparițiilor care au loc des ȋn aceastӑ zonӑ.

Ȋn viața creștinӑ, “triunghiul bermudelor” este ȋn viața noastrӑ. Ne confruntӑm cu tot felul de lucruri ȋn care semenii noștri cad și greu se mai ridicӑ, ori nu se mai ridicӑ deloc. Un proverb românesc ne spune cӑ trebuie sӑ ȋnvӑțӑm din greșelile altora. Cu toate cӑ a greși este rezultatul ispitei, cele douӑ au elemente comune. “Triunghiul bermudelor” e plin cu mistere ȋncât credem cӑ vom descoperi care sunt efectele și vom putea sӑ venim cu argumente clare pentru semenii noștri, explicându-le de ce au cӑzut, de ce au fost atrași de aceastӑ forțӑ. “Ispita e ispitӑ”, spunea cineva și “nu te prea poți opune cu ușurințӑ”, adӑuga el. Totuși, bazându-ne pe cuvântul lui Dumnezeu ce ne este transmis ȋn Sfânta Scripturӑ, ispitele nu sunt peste puterea noastrӑ ȋncât nu putem ȋnvinge. Când ești aproape de “triunghiul bermudelor”, nu uita cӑ cineva așteaptӑ sӑ ȋi ceri ajutorul pentru ca sӑ poți rӑzbate ispita.

De aceea, atunci când cӑlӑtorești pe marea vieții, roagӑ-L pe Isus sӑ vinӑ ȋn corabia ta. El te va conduce pe drumul cel bun și vei reuși sӑ scapi de “triunghiul bermudelor”.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button