Mesaj Biblic

„Sânge pentru sânge” sau ” rugaţi-vă pentru vrăjmaşii voştri”

Am avut ocazia sa port o astfel de discutie, incepand de la subiectul  comunismului din Romania si efectele sale.

Exista inca o stare de satisfactie in randul românilor când este pomenită asasinarea lui Nicolae Ceausescu.Un argument care a fost adus pentru a sustine dreptatea actului din 1989 a fost :” sange pentru sange”, „ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! „.

Este rusinos pentru un popor sa-si ucida conducatorul, si, ironic, data asasinarii lui a fost tocmai in 25 decembrie. Strazile pe care au avut loc protestele din saptamana aceea, erau pline de sange. Cel mai frumos lucru care s-a intamplat atunci a fost ninsoarea- care lipsise pana in ziua aceea- si care, acum, spala sangele de pe asfalt.

” Eu cred ca la crima, sfintii raspund cu iertare ” – spunea prof. dr. Sergiu Berian -” uitati-va la modelul iertarii lui Sabina Wurmbrand fata de cei care i-au ucis familia si la modelul lui R. Wurmbrand  care afirma ca se ruga pentru N.Ceausescu „. Sau, mai bine, uitati-va la modelul lui Isus:   „au  zis lui Isus: <<Învăţătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârşea preacurvia. Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu, dar, ce zici?>>  (…) El S-a ridicat în sus şi le-a zis: „Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra în ea. ” (…) Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: <<Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?>> . <<Nimeni, Doamne>>, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: <<Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.>> „

Credeti ca nu avem pentru ce sa ne cerem iertare? Ca ne-am ucis presedintele? Ca suntem a doua tara din lume care, in timpul holocaustului, a trimis cei mai multi tigani spre executare?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button