ProiecteStiri

Donează un Cola pentru un misionar

“Donează o Coca-Cola pentru un misionar” este sloganul pentru Campania de ajutorare a misionarilor din România şi de peste hotare. De aceea ne-am hotărât să organizăm o campanie pusă la dispoziţia tuturor care vor să se implice în viaţa misinarilor şi pentru a-i susţine atât financiar cât şi prin rugăciune. Sloganul campaniei noastre te îndeamnă să renunţi la o sticlă de Coca-Cola,  iar banii care îi foloseşti pentru sticla respectivă donează-i acestei campanii de ajutorate a misionarilor. Nimeni nu va râde de tine dăruind din puţinul tău. Să nu uităm un mic exemplu; 20 de persoane care fac donaţii de câte 5 lei, echivalentul a unei sticle de Coca-Cola, făcând câteva calcule vom realiza că Dumnezeu umple puşculiţa.

Echipa noastră de misiune doreşte să meargă în misiune în câteva state cum ar fi Serbia şi Republica  Moldova în perioada 22 iulie – 20 august, şi de aceea Campania noastră face un mic apel la dumneavoastră.

Cum s-a născut această dorinţă? Nouă Dumnezeu ne-a pus pe inimă să mergem acolo şi să fim de ajutor celor în nevoie, să le vorbim despre dragostea lui Dumnezeu, iar tu poţi să fii parte împreună cu noi. Chiar dacă nu esti pe câmpul de misiune, poti să ne susţii prin rugăciune şi financiar. Dacă nu consumi Coca-Cola nu e nicio problemă, dar gândeşte-te la un lucru: “Pe ce cheltuieşti de cele mai multe ori anumiţi bani, nu mulţi , ci puţini?” Mergi la prietenii tăi şi spune-le despre această campanie şi împreună puteţi fi parte la această misiune. Nu uita, puţinul care îl vei dărui, Dumnezeu ţi-l va înmulţi şi vei fi binecuvântat. Roagă-te pentru noi ca să putem merge în aceste misiuni.

Mai multe detalii despre Misiune Serbia si Moldova click aici

Date de contact click aici

 

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button