Lansari AlbumeStiri

Cătălin si Ramona Lup au lansat un nou album de muzică: “Planul lui Dumnezeu”

Cunoscuţii interpreţi de muzică creştină, Cătălin şi Ramona Lup au lansat recent un album de muzică ce poate fi ascultat şi descărcat chiar de pe pagina lor oficială http://www.catalinsiramona.com .
“Îl slăvim pe Dumnezeu şi pentru acest nou proiect intitulat „Planul lui Dumnezeu”. Pentru realizarea proiectului a fost nevoie de multă muncă, însă ceea ce ne dorim este ca toţi să fiţi îmbogăţiţi ascultând acest nou CD.
Acest proiect este o lucrare unică pentru că iese din tiparul cu care ne-am obişnuit, având doar 7 piese care sunt de fapt 7 acte. Fiecare act are o tema specifică, prezentând rezumatul biblic al Planului lui Dumnezeu pentru omenire.
Mesajul pe care am vrut să îl transmitem este de fapt ceea ce transmite toată Biblia, şi anume că toţi suntem păcătoşi şi avem nevoie de un Salvator. Singurul Salvator al omenirii este Isus Hristos.”, a mărturisit Cătălin şi Ramona.

Albumul are următoarele acte:

  • Act 1 – Păcatul Omenirii
  • Act 2 – Venirea Lui Mesia
  • Act 3 – Lucrarea Lui Mesia
  • Act 4 – Moartea Lui Mesia
  • Act 5 – Învierea Lui Mesia
  • Act 6 – Responsabilizarea Bisericii
  • Act 7 – Revenirea Lui Mesia

Cei care dotiţi să descărcaţi cele 7 acte, vă rugăm să accesaţi www.catalinsiramona.ro secţiunea Download

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button