BisericaRevelatii

Cea de-a şasea Revelaţie a Raiului

Luca 22:30 “Ca sã mîncaţi şi sã beţi la masa Mea, în împãrãţia Mea şi sã şedeţi pe tronuri, judecînd cele douãsprezece seminţii ale lui İsrael.” În locul acela uimitor, Dumnezeu ne-a permis sã vedem cea mai frumoasã salã de recepţie care nu credeam cã existã nicãieri în univers. Noi am vãzut un tron uriaş cu douã scaune din aur curat şi pietre preţioase care nu existã pe pãmînt. În faţa uriaşului tron era o masã care nu avea sfîrşit, pe ea era pînzã albã. Era atît de albã cã nu se poate compara cu nimica de pe pãmînt. Tot felul de mîncare delicatã era aşezatã pe masã. Am vãzut struguri de mãrimea portocalelor şi Domnul İsus ne-a permis sã gustãm cîţiva din ei. Încã ne mai amintim gustul lor, era ceva atît de minunat. Frate şi prietene, tu nu poţi sã-ţi imaginezi toate lucrurile care sînt pregãtite în Împãrãţia Cerurilor şi ce-a pregãtit pentru tine bunul Dumnezeu. 1 Corinteni 2:9 “Ci precum este scris: Cele ce ochiul n-a vãzut şi urechea n-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, pe acestea le-a gãtit Dumnezeu celor ce-L iubesc pe El.”

De asemenea, Dumnezeu ne-a permis sã ne uitãm la pîinea care era pe masã ”Mana”. Aceasta era pîinea lui Dumnezeu despre care Scriptura ne vorbeşte. Noi am avut permisiunea sã gustãm din ea împreunã cu fel de fel de lucruri extraordinare care nici nu existã pe pãmînt. Aceste lucruri ne asteaptã pe noi ca moştenire incoruptibilã în Împãrãţia Raiului. O sã ne bucurãm de o mîncare delicioasã cînd o sã moştenim Împãrãţia Raiului. Am fost surprinşi cã scaunele erau aşezate pe ambele pãrţi ale mesei. Aceste scaune frumoase aveau nume scrise pe fiecare. Am putut citii clar cã numele noastre erau scrise pe scaune, dar numele noastre nu se asemãnau cu cele de pe pãmînt. Acestea erau nume noi pe care nimeni nu le ştia înafarã de noi. Apocalipsa 2:17 “Cine are urechi sã audã ceea ce Duhul zice Bisericilor: Biruitorului îi voi da din mana cea ascunsã şi-i voi da lui o pietricicã albã şi pe pietricicã scris un nume nou, pe care nimeni nu-l ştie, decît primitorul.”

Acolo erau o mulţime de scaune!Acolo este suficient spaţiu pentru toţi cei care vor sã vinã în Împãrãţia Raiului. Acolo erau deasemenea scaune care au fost luate de la masã. Asta înseamnã cã acolo sînt bãrbaţi şi femei care s-au plictisit sã-i slujeascã lui Dumnezeu, numele lor au fost şterse din Cartea Vieţii şi ei sînt trimeşi în altã parte de la nunta ce-a mare a Mielului. Dumnezeu în plus ne-a permis sã vedem bãrbaţi din Biblie, aceşti minunaţi sfinţi despre care citim în Scripturi. Am fost surprinşi sã-l vedem pe Avram. El era în vîrstã, dar nu în trupul sau înfãţişarea lui. Era doar în vîrstã prin înţelepciunea pe care o avea. Pãrul lui Avram era în întregime alb, dar fiecare fir era precum filamentele de sticlã sau filamentele de diamante. Ce ne-a surprins cel mai mult a fost faptul cã el era chiar mai tînãr decî noi. În Rai, cu toţi o sã reîntinerim şi rãmînem tineri. Am fost de asemenea surprinşi de cuvintele spuse de el. Avram a spus ceva ce nu putem uita niciodatã. El ne-a bine venit în Împãrãţia Raiului şi ne-a spus cã curînd o sa fim în locul acela, pentru cã întorcerea Domnului İsus Hristos se apropie repede.

~***Sfârşit***~

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button