Stiri

Hai în misiune în Munţii Apuseni! 19-21 Iulie

doneaza-o-biblieLibraria Crestina Maranatha ( www.librariamaranatha.ro ) a lansat cu ocazia Sarbatorilor de Pasti un proiect de misiune crestina in catunele din Muntii Apuseni, prin care se dorea sa se ofere o Biblie gratuit oamenilor care traiesc in cele mai izolate locuri din aceasta zona. Dupa lansarea acestui proiect am primit foarte multe telefoane prin care ni se cerea sa mutam acest proiect in perioada vacantei de vara, undeva prin luna Iulie, pentru a putea participa cat mai multe persoane. Avand in vedere ca zona este greu accesibila, casele sunt foarte risipite si ca deplasarea intre case si intre catune se poate face numai pe jos, lucrul acesta va lua foarte mult timp. De aceea, am hotarat ca sa organizam o actiune de amploare undeva in luna Iulie, unde asteptam cateva zeci de frati din diferite zone ale tarii. Actiunea va avea un caracter interconfesional si sunt asteptati in aceasta actiune frati: baptisti, penticostali, adventisti, crestini dupa Evanghelie, etc. Actiunea se va desfasura in week-end, intre data de 19 – 21 Iulie si speram sa putem acoperi zeci de catune distribuind peste 1 000 de Biblii. In felul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu ne dorim sa aducem Cuvantul Vietii in cat mai multe case din aceasta zona. Pentru ca aceasta actiune sa poata avea loc avem in continuare nevoie de Biblii. Cei care doresc sa doneze Biblii, le pot trimite in continuare prin Posta pe adresa: Libraria Maranatha, com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19. Cei care doresc sa sustina cu fonduri cumpararea de Biblii o pot face  prin donatii in conturile asociatiei crestine Misiune Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank:

– IN LEI RO 39 RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

– IN EURO RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

In concluzie:

1. Actiunea se va desfasura intre 19 -21 Iulie

2. Actiunea este interconfesionala, poate participa oricine doreste

3. Actiunea se va desfasura in catunele din zona Bulzestii de Sus – Brad (jud. Hunedoara)

4. Cazarea va fi in corturi – amplasarea lor se va face intr-un loc sigur din zona

5. Transportul va fi pe cont propriu – atat de acasa cat si in zona de desfasurare a actiunii ( de la locul de campare in zona de misiune  mare parte se va parcurge pe jos, nefiind accesibil cu masina)

6. Masa pentru cele 3 zile de misiune va fi pe cont propriu.

7. De preferat a nu se veni cu copii mici, care nu pot parcurge distante mari pe jos.

8. ATENTIE la conditia fizica – zona este greu accesibila, se va merge mult pe jos si va fi de urcat. Este nevoie de conditie fizica buna. Vor fi zone in care se va merge pe jos si 10-15 km pentru cateva case.

9. Costurile de transport pana in zona de misiune si in jur se va face pe cont propriu.

10. Se pot primi donatii in Biblii sau fonduri pentru Biblii pana pe 18 Iulie.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button