ConferinteStiri

“A fost un Om…dar Fiu de Dumnezeu!”- editia a VI-a- Mai sunt 6 zile!

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la deschiderea celei de-a VI-a editii a festivalului interconfesional “A fost un Om…dar Fiu de Dumnezeu!”,eveniment ce va avea loc in Bucuresti.

La fel ca si in ceilalti ani, nu vrem ca acest festival sa fie INTERCONFESIONAL DOAR CU NUMELE, de aceea, numai cu ajutorul lui Dumnezeu,am reusit sa adunam formatii corale, solisti si grupuri muzicale, din toate confesiunile crestine recunoscute in Romania, fara insa sa facem referire la apartenentele noastre religioase, ci sa facem cunoscut adevaratul Craciun doar prin Darul Suprem, Domnul Isus Hristos, care are rolul principal in acest eveniment.

Isi dau concursul si maxima straduinta: Corul “Sola fide”, Angelica Manta, trio Anatoly,Andru Vasiliu, Alin Cuc,Corul”Invingatori”, Teodora si Catalin Popescu(Exchange), Corala “Sf.Elena”, formatia “Against me”, trupa pantomima”AMI”, All Brass Orchestra ,precum si “Noii Leviti”, organizatorii acestui eveniment.

Credem ca toti cei ce vor participa la acest eveniment ,vor fi multumiti de aria larga a stilurilor muzicale,dar,mai presus de acest lucru, vor pleca spre casa cu o inima schimbata,data de apropierea si acceptarea Cadoului divin, Pruncul Isus! In premiera,vom canta o compozitie noua, ce poarta exact numele festivalului, pentru ca simteam ca era mare nevoie de un cantec care sa exprime pe note muzicale ceea ce semnifica evenimentul si, care, speram, va deveni in timp, cartea de vizita a acestor doua seri din luna decembrie.

Programul se va derula la Teatrul Tandarica (piata Lahovary,vis-a-vis de piata Romana ), dupa cum urmeaza:

  • SAMBATA, 4 Dec.- ora 20.00 si
  • DUMINICA,5 Dec.-ora 18.oo.

Va asteptam in numar cat mai mare si fie ca intalnirile noastre sa constientizeze cat mai multe inimi despre importanta Nasterii Regelui Isus!Sa ne vedem cu bine!

NOII LEVITI

Sursa: StiriCrestine.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button