ConferinteStiri

Conferinta Torent 2010

Torent 2010 iti propune o intalnire cu tine insuti. O cautare interioara pentru a descoperi lucrurile puse in tine inainte chiar de a fi creat. O chemare la lupta pe care o ai de purtat si la descoperirea atitudinii de invingator. O redescoperire a valorilor puse in tine de Dumnezeu.

Conferinta Torent este un eveniment dedicat studentilor in primul rand, dar care este deschis tututor celor care vor sa petreaca doua zile impreuna, in inchinare, pentru a descoperi cum sa faca fata provocarilor specifice varstei studentesti. E timpul generatiei tinere sa se ridice pentru a implini lucrarea lui Dumnezeu. Torent te provoaca sa iesi din rutina zilnica si sa incerci sa o schimbi prin plantarea valorilor crestine adevarate in viata ta de zi cu zi, de dimineata pana seara. Te invita sa iei atitudine fata de  ce se intampla in jurul tau, acum cand ai varsta la care deciziile sunt in propriile tale maini.

Torent este organizat de Casa Tamplarului, o biserica inceputa in toamna anului 2008, care doreste sa fie un loc pentru studentii care urmeaza o facultate in Cluj si care nu merg sau nu si-au gasit locul intr-o biserica locala.

Casa Tamplarului vrea sa fie un loc unde studentii pot avea partasie in inchinare si, de asemenea, primesc un cuvant proaspat si relevant pentru viata lor – vrem ca ei sa se simta acceptati, incurajati si iubiti in acest anotimp de pregatire/scoala din viata lor.

Sursa: Conferinta Torent 2010-Creat invingator

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button